maanantai 6. joulukuuta 2010

Musiikki on elämäni

Rakastan musiikkia. Se on iso osa elämääni ja en osaa kuvitella elämää ilman musiikkia. Kuuntelen paljon musiikkia, harrastan musiikkia (laulan mm. Saaran ja Hannen kanssa lauluyhtyeessä ;D) sekä fiilistelen musiikkia. Mitä tulee musiikin kuuntelemiseen ( ja oikeastaan myös sen harrastamiseen), musiikkimakuni on laaja. Minusta on maailman vaikein vastata kysymykseen "minkälaista musiikkia kuuntelet?", ainakin lyhyesti. Rakastan sitä, kun löydän jonkun uuden artistin tai muutoin kuulen mun korvilleni uutta musiikkia, mutta toisaalta saatan kuunnella yhtä levyä läpi vuodesta toiseen tuhansia, jopa satoja kertoja. Tässä yks aamu aloinkin miettiä tämän hetken lempparibändejä ja tältä lista about näyttää:


Faith No More


Etenkin levyt King for a day... Fool for a lifetime sekä Angel dust. Aah rakastan Mike Pattonia ja sitä, että musa on rankkaa ja tehty kieli poskella. Upeaa. Hienoja biisejä mm. Everything's ruined ja Just a Man. Ja monia muita.


PMMP


Nerokkaita sanoituksia ja ihania biisejä. Rakastan sitä fiilistä, että tää kertoo niin mun elämästä! Ja aina kun kuuntelen pNNp:tä, niin tulee ikävä Saaraa. RSSR rox! <3


RSSR fiilistelee Tavastialla 8/2010 PMMP:n tahdissa




Ismo Alanko


= Jumala.


Rufus Wainwright


Uskomattoman lahjakas herra; hieno ääni, upea laulaja ja tämän lisäksi säveltää hienoa musiikkia. Rakastan myös tämän herran lyriikoita, ja ylipäätänsä kuuntelen laulujen sanoja aika tarkasti.


"If I should buy jellybeans Have to eat them all in just one sitting Everything it seems I likes a little bit sweeter A little bit fatter, a little bit harmful for me"


Cigarettes and Chocolate Milk (Rufus Wainwright)

Lady Gaga


Vihasin (enkä oikeestaan vieläkään lämpeä) Poker facea yli kaiken. Aina kun jossain soi se, suljin korvat, ettei se vaan jäisi soimaan päähän. Ihan kamala biisi, ja kamala artisti - näin luulin. Kunnes tuli edellisen työpaikkani pikkujoulut -09 ja kuulin ihan tosissani ekan kerran Paparazzin. Rakastuin. Joulun välipäivinä oltiin eräiden maunien kanssa mökillä, ja löllötyspäivänä näin musakanavalta ekaa kertaa (ja reissun aikana yhteensä varmaan tuhat kertaa) Bad Romancen, ja rakastuin vielä tulisemmin. Kyseinen tsibale on edelleen superlempparini Gagalta, mutta upeita biisejä ovat myös Telephone ( <3 Beyonce) ja Speachless. On muuten kuuma mimmi myös livenä. Huhhuh. Ja siis suuri osa respectistä tätä leidiä kohtaan johtuu siitä, että hän tekee itse musiikkinsa. Vau.


Lisäksi stereoissa soivat:


U2 (all time favorite), Muse, RHCP, Alicia Keyes, Värttinä, John Meyer, Led Zeppelin, Lenny Kravitz, Michael Jackson, the Beatles, Jeff Buckley, Madonna, Pearl Jam, Prince, Radiohead ja muutamat muut.


Mitä te kuuntelette?


ps. Ostettiin eilen hyvin ex tempore digitaalinen piano! Jippii!! Vapise Chopin.

1 kommentti:

  1. Tää oli kiva! Voisinpa itekkin tehä samantyyppisen jutun.. :) Ja Hanne kans?

    VastaaPoista